Velhon käsikirjojen hyytävä Halloween-tarjous!

30.10.2023

Velhot ovat taas liikkeellä ja on vuoden pelottavimman juhlan aika.

Halloweenin kunniaksi tarjoamme kaikki velhon käsikirjat erikoishintaan: ota kolme ja maksa kaksi. Toisin sanoen valitse ja tilaa kolme velhon käsikirjaa ja maksa vain kahdesta.

Tarjous koskee sekä sähköisiä (PDF) aineistoja että myös tulostettuja postitettavia aineistoja. Jos esimerkiksi tilaat kolme tulostettua kirjaa, saat ne kahden tulostetun ja postitetun käsikirjan hinnalla. Tarkka loppuhinta riippuu esimerkiksi siitä valitsetko niitatun version tai kierrevihkon, joka on tullut uutena toimitusmuotona mukaan valikoimaan.

Tarjous on voimassa vain 12.11.2023 asti! Saat tarjouksen automaattisesti käyttöösi, kunhan teet tilauksen 12.11.2023 mennessä ja tilaat vähintään kolme käsikirjaa. Kannattaa lisäksi mainita tilauslomakkeen vapaa sana -kentässä “Halloween 2023“.

Mainos

Velhon kurssit tarjouksessa Halloweenin kunniaksi

Myös Velhon etäkursseista on voimassa oleva Halloween-tarjous. Saat rajoitetun ajan ja valikoiduista Velhon kursseista 100 € alennuksen jo ennestään alennuksessa olevista kursseista.

Huomaa, että kursseilla on paikkoja rajoitetusti ja tarjous voimassa vain rajoitetun ajan. Toimi siis nopeasti ja tee varaus haluamallesi kurssille alennetulla hinnalla!

Lue lisää osoitteessa: https://mixtum.com/hyytavat-halloween-2023-tarjoukset/

Julkaisuun liitetyt avainsanat

halloween