Oppilaitoskäyttö – hyödynnä velhon tuotteita koulun tai organisaation sisällä

Velhon käsikirjoista ja velhon verkkokursseista on saatavilla on vuositilaussopimuksia erityisesti oppilaitoksia, koulutuskeskuksia ja kouluja varten. Periaatteessa mikään ei kuitenkaan rajoita tätä eli myös yritykset voivat solmia vuositilaussopimuksen, jos haluavat jakaa velhon tuotteita oman henkilöstön kehittämistä varten.

Mikäli organisaatiosi on kiinnostunut hankkimaan esimerkiksi velhon käsikirjoja tai velhon verkkokursseja organisaation sisäiseen käyttöön kannattaa kysyä asiasta tarjous. Tarjouksen hintaan vaikuttaa tilattavien tuotteiden kappalemäärä sekä eri aiheiden tilausmäärä. Mitä suuremmasta tilauksesta on kyse, sitä edullisempi on suhteessa yksittäisen tuotteen hinta.

Organisaatio voi jakaa tilattuja sähköisiä käsikirjoja tai verkossa olevia verkkokursseja omalle henkilöstölleen tai oppilaitoksissa opettajille ja oppilaille. Organisaatio voi myös ottaa käsikirjoista tulosteita ja jakaa niitä eteenpäin organisaation sisällä. Organisaation ulkopuolelle jakaminen tai jälleenmyynti on kiellettyä sekä käsikirjojen että verkkokurssien kohdalla.

Tiesitkö, että velhon käsikirjat kuuluvat jo vakiona mukaan Mixtumin järjestämiin omiin avoimiin koulutuksiin ja velhon kursseihin?

Velhon käsikirjat soveltuvat mainiosti yrityksen, oppilaitoksen tai muun organisaation oman henkilöstön sekä opiskelijoiden tukimateriaaliksi. Käsirjat ovat saatavilla sähköisessä muodossa, jolloin ne voidaan arkistoida organisaation omaan verkkopohjaiseen arkistoon tai käsikirjoista voidaan ottaa perinteisiä paperitulosteita.

Vuositilaussopimus

Erityisesti koulut, oppilaitokset ja koulutuskeskukset voivat tehdä kanssamme edullisen vuosisopimuksen yhdestä tai useammasta velhon käsikirjojen aiheesta. Tällöin yhden vuosimaksun hinnalla on mahdollista jakaa ja hyödyntää (joko tulostettuja tai PDF-muodossa olevia) oppaita hyvinkin vapaasti oman organisaation sisällä. Käsikirjoja voidaan siten esimerkiksi hyödyntää osana koulutuksia tai jakaa muuten oppilaille tai henkilökunnalle.

Huomaa, että vuositilaussopimuksessa organisaatio saa samalla hinnalla myös uudet ja päivitetyt versiot käyttöönsä sitä mukaa, kun sellaisia valmistuu! Pääsääntöisesti uudet velhon käsikirjat tulevat saataville vuosittain, mutta oppaita kehitetään ja parannetaan jatkuvasti, joten pienempiä päivitysversioita voi olla saatavilla tiheämpäänkin aiheesta riippuen.

Myös velhon verkkokursseista voidaan räätälöidä erityisesti oppilaitoksille ja kouluille sopivia vuositilauspaketteja!

Vuositilauksen hinta

Vuositilauksen arvo lasketaan aina tapauskohtaisesti. Esimerkiksi velhon käsikirjojen kappalehinta määräytyy tilausmäärän mukaan eli mitä suuremmasta tilausmäärästä on kyse, sitä edullisempi on yksittäinen käsikirja. Saat myös alennusta hinnassa sitä enemmän, mitä useampia eri velhon käsikirjojen aiheita vuosisopimukseen kuuluu mukaan.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää, ota yhteyttä suoraan Mixtumin verkkosivujen kautta.