Velhon käsikirja – taianomainen opas ja itseopiskelumateriaali

Velhon käsikirjat ovat tiiviiseen kokoon pakattuja tietopaketteja, Kirjat ovat tarkoitettu kaikille kiinnostuneille ammattilaisille ja harrastajille ja niitä voivat tilata yksityishenkilöt, organisaatiot, yritykset, koulut ja oppilaitokset.

Velhon käsikirjojen sivumäärä on tyypillisesti noin 60 sivua tai enemmän, mutta sivumäärä vaihtelee hieman aiheittain. Tiiviiseen pakettiin on joka tapauksessa pyritty saamaan mahdollisimman paljon tietoa. Vaikka velhon käsikirjoja on monesta erilaisesta aiheesta (graafinen suunnittelu, ohjelmointi, videoeditointi jne.), kaikki velhon käsikirjat edustavat kaikki kuitenkin samaa perhettä siinä mielessä, että niissä on samanlainen taittotyyli ja kerrontatapa.

Velhon käsikirjat - maagisen hyvät oppimateriaalit!
Velhon käsikirja on suorastaan maagisen hyvä oppimateriaali.

Sinulla on taika kädessäsi – käytä sitä varoen

Velhon käsikirjojen tavoitteena on olla apuna IT-alan ohjelmistojen, kuten esimerkiksi Adobe-ohjelmistojen, tai muiden asioiden, kuten vaikkapa koodauksen opettelussa. Velhon käsikirjoja kehitetään koko ajan ja otamme mielellämme vastaan myös palautetta, toiveita ja kehitysideoita.

Huomaa, että velhon käsikirjoja päivitetään koko ajan sitä mukaa, kun opetettavassa aiheessa tai ohjelmistossa tapahtuu muutoksia. Näin ollen saat aina uusinta ja ajanmukaisinta tietoa. Kustakin käsikirjasta tulee uusi versio tyypillisesti vuosittain. Käsikirjojen kirjoittajina toimivat alan parhaat ammattilaiset, jotka sekä kouluttavat käsikirjoissa käsiteltäviä aiheita mutta myös työskentelevät alalla, joka tuo oppaisiin oman tärkeän lisänsä.

Edullinen opas ja oppimateriaali joko sähköisessä muodossa tai tulosteena

Velhon käsikirjat ovat saatavilla sekä sähköisessä muodossa (PDF) että valmiina värilasertulosteena postitettuna. Sähköisten oppaiden tilauksessa saat latauslinkin sähköpostiin. Vastaavasti postitettavissa aineistoissa käsikirja on tulostettu hyvälle paperilaadulle ja se lähetetään tilauksen koosta riippuen pääsääntöisesti pehmustetussa kirjeessä. Sekä sähköisten että tulostettavien aineistojen käsittelyaika on yleensä maksimissaan muutama päivä. Sähköiset aineistot lähtevät välittömästä tilauksen käsittelyn jälkeen ja postitettavien aineistojen toimitusaika on yleensä muutama päivä. Saat postin seurantakoodin, jolla voit seurata toimituksen etenemistä.

  • PDF-muotoiset käsikirjat vain 32,64 € + alv (35,90 € sis. alv)
  • Tulostettavat ja postitettavat käsikirjat niitattuna 59,00 € + alv (64,90 € sis. alv). Hinta sisältää toimituksen Suomessa.
  • Tulostettavat ja postitettavat käsikirjat kierrevihkona 61,73 € + alv (67,90 € sis. alv). Hinta sisältää toimituksen Suomessa.

Huomaa, että Velhon käsikirjoilla (olivat ne sitten sähköisiä tai tulosteina) ei ole palautusoikeutta! Varsinkin tulostettavat aineistot tehdään aina henkilökohtaisesti ja manuaalisesti sitä mukaa, kun tilauksia tulee vastaan.