Velhon käsikirjojen toimitustapoihin ja hintoihin uudistuksia 24.10.2023 alkaen

25.10.2023

Kehitämme jatkuvasti Velhon käsikirjoja ja pyrimme tekemään niistä aina vain parempia sekä sisällön että myös toimitustapojen osalta. 24.10.2023 alkaen Velhon käsikirjoihin tuleekin pieniä hintamuutoksia sekä aivan uusia toimitusvaihtoehtoja.

Uutuus: postitettavat velhon käsikirjat kierrevihkona!

Velhon käsikirjoja on voinut tilata jo pitkään postitse, mutta vain niitattuna A4-tulosteena. Nyt tarjoamme Velhon käsikirjoista uutena toimitusvaihtoehtona A4-kierrevihkot, joissa on varsinaisen muovisen kierteen lisäksi muovinen kova ja läpinäkyvä etukansi sekä tumma paksu takakansi. Tämä uusi muoto jämäköittää kirjaa ja tekee siitä tyylikkäämmän, kestävämmän ja pitkäikäisemmän. Käsikirjan yhtä aukeamaa on myös helpompi pitää auki pöydällä. Kierrevihko sopii niitattua versiota paremmin myös esimerkiksi lahjaksi. Voit yhä tilata niitatun version muutaman euron edullisemmalla hinnalla, mikäli et erityisesti tarvitse kierrevihkoa.

Velhon käsikirjat joko niitattuna tai kierrevihkona
Postitse lähetettävät Velhon käsikirjat nyt saatavilla joko niitattuna versiona tai kierrevihkona.

Hintamuutokset 24.10.2023 alkaen

  • PDF-muotoiset käsikirjat vain 32,64 € + alv (35,90 € sis. alv)
  • Tulostettavat ja postitettavat käsikirjat niitattuna 59,00 € + alv (64,90 € sis. alv). Hinta sisältää toimituksen Suomessa.
  • Tulostettavat ja postitettavat käsikirjat kierrevihkona 61,73 € + alv (67,90 € sis. alv). Hinta sisältää toimituksen Suomessa.
  • Huomaa, että Velhon käsikirjoilla (olivat ne sitten sähköisiä tai tulosteina) ei ole palautusoikeutta! Varsinkin tulostettavat aineistot tehdään aina henkilökohtaisesti ja manuaalisesti sitä mukaa, kun tilauksia tulee vastaan.

Löydä sinulle sopiva velhon käsikirja

Voit sekä selata että tilata Velhon käsikirjoja Mixtumin kotisivujen kautta. Tilaussivuilla oleva luettelo päivittyy automaattisesti sitä mukaa, kun uusia käsikirjoja saapuu myyntiin.

Julkaisuun liitetyt avainsanat

hinta kierrevihko velhon käsikirja